AJAK- ÉS SZÁJPADHASADÉK
TÁPLÁLÁS
KEZELÉS, TENNIVALÓK
LOGOPÉDIA
HASZNOS INFORMÁCIÓK
TÖRTÉNETEK, KÉPEK
ADMINISZTRÁCIÓ
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
BELPS
felhasznli nv:
jelsz:


DOGFUGGOK.HU
HASADÉK - FÓRUM - Fogászat

Jelenleg nem vagy belépve a rendszerbe,
így nem tudsz hozzászólni a témákhoz!


Írta: hozee79
Feladva:2013-07-16 12:39:04
Sorszám: #64
Szisztok! Heim Pál kórházba valaki tudja Dr. Végh András elérhetőségét??

Írta: hozee79
Feladva:2013-05-06 21:37:06
Sorszám: #63
Szisztok Réka babánk 5 hónapós most voltunk Dr. Lovász Mártánál Pécsen kinek mi a véleménye óla foglécünk nincs meg végig amikor voltunk 2.-ra a TEAM elött ott egy anyuka mondta nekik csodákra volt képes a szilikon fogínyszabályzó Ti nektek mi a véleményetek olvasgattam Budapesten van egy orvos aki jobb ha igen ki ??? Köszönöm előre is a segítségeteket....

Írta: Petya baba
Feladva:2013-01-24 09:44:08
Sorszám: #62
Szia Teklan37! Dr.Nemes Bálint fogszabályzós orvos,nem tudom,hogy fogat húz e pl,de szerintem érdemes lenne megkeresni,megérdeklődni tőle.Lehet foglalkozik azzal is,vagy megnézi,hogy mit lenne érdemes csinálni azzal a foggal,esetleg tudna ajánlani egy jó fogorvost.Ez csak egy ötlet,nem muszáj megfogadni. 06-1/459-1500/59292 Ez a doki rendelős száma.Korábban ezt adták nekünk.

Írta: Teklan37
Feladva:2013-01-22 18:26:19
Sorszám: #61
sziasztok,
A kislányunknak a bal hátsó foga lukas és mivel hasadékkal született azt tanácsolták, hogy mindenképpen tartsuk meg. Tud valaki olyan jó fogorvost (bár team kialakítását javasolták), ahova lehetne vinni Budapesten? Az alábbi hozzászólásban Nemes Bálint doktor úr neve merült fel. Ő hozzá lehetne vinni? köszönettel.

Írta: Petya baba
Feladva:2012-11-27 07:58:10
Sorszám: #60
Szia Zsuzsi!Az én fiam 1,5 éves,ugyan még nem vagyunk túl a csontbeültetésen,de a dokink 6-7 éves korára tervezi,mielőtt kibújnának a maradandó fogak,hogy azok már abba bújjanak ki.Mi Pesten Dr.Nemes Bálinthoz járunk.címük:Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar,Bp.Szentkirályi u.47. Gyerekfogszabályozással foglalkozik,hasadékos babák fogszabályozását is vállalja.

Írta: Tóthné Zsuzsa
Feladva:2012-11-26 09:14:54
Sorszám: #59
Sziasztok!

Légyszi írjon olyan aki már túl van fogléc műtéten! Hány éves volt a gyermek amikor a csontpótlás volt, hol végezték, stb. Hallottatok olyanól hogy fogív tágítás? Van polyan akinek trainer használatát javasolták?

Ki hova jár fogászatra, szájsebészetre?

Köszi előre is, üdv
Zsuzsi

Írta: sziporka
Feladva:2012-10-25 21:40:23
Sorszám: #58
Szia Zsuzsa!

Végül egy ismerős fogorvos(csoporttárs anyukája) megnézte a gyerekek fogát az oviban. Előre felkészítettem,hogy ne botránkozzon meg. És ma írtam neki sms-t,hogy van-e rá remény,hogy le tudja tisztítani,és azt válaszolta igen. Szerintem őszi szünetben túlesünk rajta,elfogad egészségpénztári kártyát is. De még mindig nem értem,hogyan fajulhatott idáig ez a fog-dolog,mert mostuk neki.Úgy érzem,ha le is tisztítja,ez újra probléma lesz. Persze onnantól kezdve még jobban odafigyelünk. Évekig teljesen jók voltak a fogai és szinte pár hét alatt történt ez.

Szilvi

Írta: Pizsi
Feladva:2012-10-25 18:21:10
Sorszám: #57
Szia Szilvi!
Az én kislányom 3 és fél éves. Nyáron elkezdett romlani az egyik fogcskája. Csak annyi látszódott, hogy mintha vastagabb lepedék lenne ott, tehát még nem fekete...
Elvittem egy csili-vili magánfogászatra , ahol ózonos kezelést kapott. Mondjuk előtte volt egy kis csiszolás, de nem romlott tovább a foga. Kaptunk ( vettünk) egy magasabb fluor tartalmú fogkrémet (max.heti 1x)és azzal ( is) mossuk a fogainkat. Lehetőség szerint minnél többször. A gyógyszerész szerint, tök mindegy, hogy hogyan ápoljuk, ha nem egyik elegendő fehérjét, ca- tart. ételt akkor romlani is fog.Mennyi igaz ebből nem tudom. A szürkülés nem tudom mitől van? Letolást nem hiszem , hogy kapnátok, azt mondják, hogy a hasadékos gyerekeknek romlékonyabbak a fogaik. Nem tudom...
Zsuzsa

Írta: sziporka
Feladva:2012-10-14 21:59:20
Sorszám: #56
Sziasztok!

Járt már valaki a Rottenbiller utcai fogászaton? Ha igen,milyen? Reginának rövid idő alatt eléggé tönkrementek a fogai,pedig mostam neki. A csontfogra,ami kibújt,különösen figyeltünk,ennek ellenére az is szürkül. El akarom vinni a Rottenbiller utcába,de félek,hogy letolást kapunk.
A ti gyerkőceiteknek milyenek a fogaik?

Szilvi

Írta: Rita1
Feladva:2012-04-21 18:39:03
Sorszám: #55
Sziasztok!
Fogtöméssel kapcsolatos tapasztalatot szeretnék megosztani. Csütörtökön voltunk fogorvosnál a kislányommal mert sajnos volt egy kis lyuk a fogán. Megbeszéltünk előtte mindent de izgultam mi lesz ott a reakciója, bár rendszeresen járunk a doktor bácsihoz. Beült egyedül a székbe, és mindent tudatott vele az orvos lépésről lépésre az ő nyelvén persze. Legelőször bekente egy finom ízű krémmel ezt ő választhatta, hogy milyen ízű legyen, majd következett a szuri amit mozdulatlanul szó nélkül tűrt a kislányom 4és fél évesen. Utána már nem érzett semmit, de folyamatosan beszéltünk hozzá mi is történik éppen. A végén persze sok sok dícséret és egy Bátorság oklevél volt a jutalom. Nagyon büszke voltam vagyok rá! Tehát bátran vigyétek őket, tényleg olyan hősiesen viselkednek.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
következő >>>

AZ EGYESÜLET I FÓRUM I HÍREK I KAPCSOLAT I REGISZTRÁCIÓ I IMPRESSZUM
HASADEK.HU - Mosolyogj bátran!
Közhasznú egyesület a magyar ajak- és szájpadhasadékos gyerekekért.
***
Copyright hasadek.hu. Minden jog fentartva ©2005.
A portál készítője és üzemeltetője az Inverse Hungary Kft.

www.inverse.hu