AJAK- ÉS SZÁJPADHASADÉK
TÁPLÁLÁS
KEZELÉS, TENNIVALÓK
LOGOPÉDIA
HASZNOS INFORMÁCIÓK
TÖRTÉNETEK, KÉPEK
ADMINISZTRÁCIÓ
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
BELPS
felhasznli nv:
jelsz:


DOGFUGGOK.HU
HASADÉK - FÓRUM - Mosolyogj Bátran Klub

Jelenleg nem vagy belépve a rendszerbe,
így nem tudsz hozzászólni a témákhoz!


Írta: szatmarimelinda
Feladva:2011-05-28 17:54:31
Sorszám: #12

Írta: matisznori
Feladva:2011-01-31 17:52:32
Sorszám: #11
Kedves Szülők!
A segítségüket szeretném kérni!
Matiszlovics Nóra vagyok, negyed éves logopédus hallgató.
Az ajak- és szájpadzáródási rendellenességgel született gyermekek ellátásáról írom a szakdolgozatomat, valamint, hogy ez milyen módon befolyásolja a beszédfejlődésüket. Az önök segítségét szeretném kérni, mert csak akkor tudom megírni a szakdolgozatom ,ha kellő mennyiségű kitöltött kérdőívvel rendelkezem! Ha megtennék, hogy elküldik az email címüket a matisznori@gmail.com címre, én elküldeném önöknek a kérdőívet! Természetesen a kérdőív név nélküli! Ha esetleg kérdésük van a fenti email-címen elérnek!
Előre is köszönöm segítségüket!
Matiszlovics Nóra

Írta: Szikszai_2
Feladva:2011-01-16 17:04:16
Sorszám: #10
Kedves pizsi!
Örülök, hogy tetszik az oldal. Sok munkánk van benne. Mi is köszönjük a szép szavakat! Érdemes volt rajta dolgozni.

Ferenc

Írta: Pizsi
Feladva:2010-12-15 14:47:00
Sorszám: #9
Kedves Ferenc!
Beleolvastam az új honlapba és nagyon dícséretes a kezdeményezés. Nekem , mint szülőnek is hasznos ez az oldal!
Köszönjük!
Zsuzsa

Írta: Szikszai Ferenc
Feladva:2010-12-04 16:13:30
Sorszám: #8
Tisztelt Fórumozók, kedves érintettek!
Szikszai Ferenc vagyok, 30 éves. Ajakhasadékos. Nemrég indítottunk egy weboldalt ajakhasadékosoknak, amelyet a következő helyen lehet elérni:
www. ajakhasadekosok.hu

Várunk minden olyan ajakhasadékost, aki már felnőtt korú és szívesen venne rész közös programokon, illetve kedvet érez, hogy hasonló problémákkal rendelkező emberekkel beszélgessen.

Üdvözlettel:
Szikszai Ferenc, alapító

Írta: Weda
Feladva:2009-05-05 13:44:00
Sorszám: #7
Sziasztok,
tettem egy fol pdf dokumentumot a magasabb családi pótlékról és az ahhoz kapcsolódó kedvezményekről.
Jobb oldal fent Hasznos információk / Kiadványok menü alatt az utolsó.
Ebben nincsen mozgáskorlátozott kártya és kocsivásárlási bónusz.
üdv
Weda

Írta: wtimcsi
Feladva:2009-03-21 08:32:29
Sorszám: #6
Sziasztok!

Olvastam a fórumon a klubról és nagyon jó dolognak tartom. Mi Szombathelyiek vagyunk ezért a távolság miatt nem megoldható az eljutásunk pl. Debrecenbe. De ha valaki aki olvassa a fórumot és lenne igény pl. Vas megyében egy hasonlóra én szívesen megszervezném. Az én kisfiam is ajakhasadékkal született már túl vagyunk a műtéteken -a legutolsó 2009. február 9-én volt Győrben- szívesen beszélnék a műtétekről és a megpróbáltatásainkról. De nem csak ilyen betegséggel született gyermekeket és a szülőket lehetne összehozni hanem másokat is. Nyíltan lehetne beszélni mindenről tabuk nélkül. Ráadásul akik most keresik az orvosokat vagy már megtalálták és nem tudnak választani szívesen adhatnánk egymásnak tanácsot. Én nagyon örülnék neki, ha megszervezhetném és ezáltal segíteni tudnék másokon is!Összefogással minden akarály legyőzhető és könnyebben átesünk rajta. Biztosan Ti is tapasztaltátok már, hogy milyen világot élünk elmegyünk egymás mellett ahelyett, hogy segítenénk egymáson. Erre lehetne példa ez a klub, amit szívesen összehoznék!-ha akarjátok!Légyszíves írjatok!Címem: wtimcsi@freemail.hu Szombathelyről

Írta: domcsi
Feladva:2009-03-20 11:29:30
Sorszám: #5
Szia WEDA Én segitséget szeretnék töled kérni.Itt a forumon olvastam hogy ezeknek a hasadékos gyerekeknek jár a mozgéskorlátozott kártya.Szeretném megkérdezni hogy az önkormányzatnál lehet kérni 300000ft os kocsivásárlási bonuszt.Nekem azt mondták hogy a mozgáskorlátozott kártya jár de a kocsira nem. Hol tudnék ezután érdeklödni. köszönöm válaszod

Írta: domcsi
Feladva:2009-03-20 10:37:00
Sorszám: #4
Sziasztok Mi Debrecenbe járunk mosolygo barack alapitványhoz.Itt mindenféle gyerekek vannak nem csak hasadékosok.Az alapitvány rajta van a neten is.www.mosolygobarack.hu Sári Beáta a vezetö nagyon kedves.Bátran ajánlom mindenkinek.

Írta: Weda
Feladva:2009-03-17 08:00:58
Sorszám: #3
Szia Kriszta!
Nincsen buta kérdés :) sőt, ez egy nagyon jó kérdés.

Ez a Mosolyogj Bátran Klub arról szól, hogy van egy alkalom, mondjuk egy szombat délelőtt vagy délután, amikor hasadékos gyerekek és szüleik találkoznak, hogy személyesen tudjanak beszélgetni. Kötetlen beszélgetés és az Egyesület kiadványai is elérhetőek ott. Ez a klub volt néhányszor, havonta-kéthavonta, Budapesten egy játszóházban, 15-25 fővel alkalmanként.
Idén még nem volt, és talán 2008-ban sem, szóval jó régen nem volt. Én szoktam szervezni, de építkeztünk és így nagyon nem volt időm.
Ebben a hónapban felhívtam azt a játszóházat, ahol nagyon-nagyon kedvezményesen lehettünk, de sajnos megszűnt. Most keresek új helyet. Esetleg ebben tudnátok segíteni.
EGy olyan hely jó, ahol nyugodtan tudunk beszélgetni, azaz csöndes, mások nem nagyon zavarnak, és a gyerekek is el tudnak játszani és a kisbabákat is le lehet tenni egy játszószőnyegre. Egy ilyen alkalom kb 2-3 óra, ezért az egyesület tud fizetni (nem sokat).
Én Csillaghegyen lehet hogy tudok, de ott nem biztos, hogy hétvégén lehetnénk és jobb lenne egy központi hely.
ELőre köszönöm, ha valaki tud ilyen helyet,
Weda1 | 2 |
következő >>>

AZ EGYESÜLET I FÓRUM I HÍREK I KAPCSOLAT I REGISZTRÁCIÓ I IMPRESSZUM
HASADEK.HU - Mosolyogj bátran!
Közhasznú egyesület a magyar ajak- és szájpadhasadékos gyerekekért.
***
Copyright hasadek.hu. Minden jog fentartva ©2005.
A portál készítője és üzemeltetője az Inverse Hungary Kft.

www.inverse.hu